Spálňové komplety pre náročných aj začiatočníkov

Chystáte sa zariadiť vašu spálňu? Veríme, že vám tento článok pomôže pri rozhodovaní.

 

Postele

Nie je žiadnym prekvapením, že náš článok začíname práve tým pomyselným srdcom spálne, ktoré predstavujú postele. Ich komplet samozrejme pozostáva z viacerých častí, avšak iba pár z nich môžete ovplyvniť vy sami (pokiaľ si teda nedáte vyrobiť posteľ na mieru). Konkrétne si môžete podľa vašich preferencií vyberať matrace a rámy, avšak pri kúpe postele samozrejme hrá veľkú rolu aj materiál, z ktorého bola vyrobená a samotná veľkosť postele, (aj v pomere s veľkosťou izby).

 

Rýchly tip, ako zvoliť správnu veľkosť!

Je odporúčané kupovať posteľ v dĺžke viac ako 15 cm, od vašej celkovej výšky. Čo sa týka šírky, pre jednotlivcov by to nemal byť problém, avšak pre páry je vhodné, aby obaja partneri dokázali ležať s rukami za hlavou bez toho, aby sa ich lakte navzájom dotýkali. Pri nákupe môžete vyskúšať tento postup, ktorým si zabezpečíte pohodlné ležanie s vašou polovičkou.

 

Nočné stolíky

V prípade, že vaša spálňa je dostatočne rozsiahla na tradičný nočný stolík, je to určite ďalšia vhodná alternatíva, ktorá by v spálni nemala chýbať. Samozrejme, na prvom mieste je použitie, ktoré môže byť všestranné, v závislosti od vášho životného štýlu. Či už na stolík budete odkladať knihu pred spaním, pohár vody alebo nejakú elektroniku, je to ďalší spôsob, ako pozdvihnúť interiérový dizajn vašej izby.

V prípade, že potrebujete viac miesta, je možné zaobstarať si aj nočné stolíky so zásuvkami alebo si zvoliť takzvané malé šatníkové kusy. Kým prvý typ stolíkov pomôže spálni vyzerať viac priestrannejšie a väčšie, ten druhý vám na druhú stranu poskytne ukladací priestor.

 

Spálňové komplety – moderné zariadenie spálne

 

Šatníkové skrine

Na uloženie a uchovanie vášho oblečenia a rôznych iných predmetov, budete určite potrebovať aj šatníky. Konkrétne máte na výber medzi takzvanými vstavanými a tými, ktoré predstavujú samostatný kus nábytku. Každý z týchto typov v sebe skrýva isté výhody a nevýhody. Pokiaľ sa rozhodnete pre vstavené skrine, môžete ich navrhnúť a umiestniť presne podľa potrieb vašej miestnosti (výhoda v prípade, že máte na danom mieste nejaký nerovný povrch alebo niečo podobné). Nevýhodou je, že v prípade zmeny vášho ubytovania, alebo vášho vkusu, nie je možné takýto typ šatníkovej skrine len jednoducho vymeniť/presunúť.

 

Komplexné riešenie?

V prípade, že nechcete strácať čas vyberaním jednotlivých aspektov spálňového nábytku, máme pre vás skvelú správu! Ako zákazníci máte možnosť totižto nakupovať aj celé spálňové komplety. Zľadené, lacné spálňové komplety vám ušetria čas, peniaze a aj starosti! Je to jednoduché, jedným nákupom môžete vyriešiť rovno posteľ (rámy, matrac); šatníkovú skriňu, nočný stolík, ale aj iné kusy spálňového vybavenia, ako zrkadlá alebo komody.

zdroj: sponzorovaný článok